voorbeeld

 

 

voorbeeld

 

 

voorbeeld

Praktijkruimte volledig voor eigen gebruik

Meestal is deze optie niet meer beschikbaar. De doorstroom is zo klein dat we ook niet met een wachtlijst werken. Mocht iemand vertrekken krijgen de huidige deelhuurders de eerste keuze om door te stromen. Op de home-page staat gemeld als er een ruimte beschikbaar komt.

Part-time praktijkruimte

Wil je een of drie dagdelen in de week een werkruimte? Dat kan nog. Op dit moment zijn ruimten 1, 14 en 18 daarvoor nog beschikbaar. Een gedeelde ruimte kun je niet helemaal naar eigen wensen inrichten, maar een eigen kast op de kamer is mogelijk. Omdat de beschikbaarheid wat wisselt (vaak treden in de maanden Januari en September wat wijzigingen op): neem als je geinteresseerd bent contact op.

Incidenteel ruimte huren

Wil je af en toe een ruimte huren? Geen vaste afspraak vooraf over wanneer of welke ruimte. Je betaalt daarvoor 11 euro per maand, en krijgt je eigen sleutels en toegang tot het webbased reserveringssysteem van de ruimten. Als je daadwerkelijk een ruimte reserveert dan wordt de 11 euro van de huurprijs afgetrokken. Door het 11,- euro abonnement-systeem houden we de regelmatige gebruikers over. Ideaal om als je af en toe met een client / patient wil afspreken: je kijkt wanneer er een ruimte beschikbaar is en reserveert die ruimte, waarna je dat dagdeel mensen kunt inplannen.

UA-41647687-1