Voor deelgebruikers is de huur 2,78 per m2 per vast dagdeel per maand. (Dus elke dinsdagmiddag bv)


In dit voorbeeld is 3 dagdelen in de week praktijkhuur voor een deelgebruiker van een ruimte van 20 m2 € 166,80 per maand. (prijs 2020, wordt jaarlijks geindexeerd)

 

Parttime praktijkruimte
Een gedeelde ruimte kost € 2,78 per m2 per vast dagdeel per maand. Als je jezelf niet wil vastleggen voor een bepaalde dag of dagdeel kun je ook "ad-hoc" ruimte huren. 

 

Voorbeeldberekening
Stel: Je huurt drie dagdelen een ruimte van 20 m2, elke donderdagmiddag, vrijdagmorgen en zaterdagmorgen.

Deze praktijkruimte kost dan 3 x 2,78 x 20 = € 166,80 euro in de maand, inclusief gas, water, licht, schoonmaakkosten, gebruik wachtkamer, internet en pantry, thee/koffie voor eigen gebruik.  

Dan is het alleen op de dagdelen dat jij huurt jouw ruimte, je laat de ruimte opgeruimd achter, je spullen in jouw eigen (afsluitbare) kast. In dit voorbeeld KAN de ruimte op donderdagavond ook door een ander gebruikt worden, dus ook tussen donderdagmiddag en vrijdagmorgen laat je de kamer opgeruimd achter.

Niet alle vaste huurders gebruiken elke dag hun ruimte. Als je bij een vaste huurder een deel "onderhuurt", maak je afspraken met de hoofdhuurder van die ruimte. De prijs blijft hetzelfde. (Het is soms handiger omdat er een mooiere kamer beschikbaar is, of er staat al een behandeltafel.)

UA-41647687-1